Nieuws

Neo'25 F1 brengt spanning terug

In de derde klasse spelen de F1 van NEO'25 en de F3 van  WSC uit Waalwijk om het kampioenschap. Beiden teams hebben de meeste wedstrijden winnend afgesloten. Doordat NEO'25 vorige week onverwacht de punten liet liggen, ging WSC als koploper op visite op de Gaard. Bij winst voor de Waalwijkers zou het kampioenschap gevierd kunnen worden. Mocht NEO'25 weten te winnen, zou de stand weer gelijk zijn, met nog een wedstrijd te spelen. Er stond voor een ieder dus een spannende confrontatie te wachten.

WSC kwam met een groot aantal bezoekers, spandoeken en een touringcar richting het sportpark de Gaard. Dit alles met het doel om vandaag het  kampioenschap te gaan vieren. De gastheer NEO'25 dacht hier iets anders over en ging vol bravoure van start. Veel duels werden gewonnen, goed overspel en ijverige inzet werd beloond met een 1-0 door Sen van Driel en dus een voorsprong voor NEO'25.  Nog voor de rust werd de stand verdubbeld door Thomas van Meer. In de rust kreeg iedereen een pakje drinken en werd de nodige pep-talk gehouden door de trainers. Na de rust waren de rollen omgekeerd. WSC kwam beter in het spel. De vrije man werd goed gevonden en voor NEO'25 bleef niets anders over dan hard werken en strijden voor elke meter. Drie minuten na rust werd de stand 2-1 door een doelpunt van Siem Donkers. Het publiek ging er nog eens goed voor staan en enthousiast werden de spelers toegejuicht. Dit leverde nog meer strijd en ijver op van beide teams, waarbij de onderlinge sportiviteit een mooi plaatje opleverde. Met een bal op de paal en twee keer in het zijnet was WSC ongelukkig in de afronding. Na het laatste fluitsignaal was de opluchting groot bij de gastheren en was het even omschakelen voor de bezoekers. Na de penalty's gingen alle spelers met elkaar op de foto. En werden er zakjes chips uitgedeeld aan alle spelertjes. Beiden teams staan nu met 22 punten bovenaan. Volgende week is de laatste speelronde van deze competitie en dan weten we wie zich kampioen mag noemen. Na deze sportieve ochtend, de onderlinge strijd en tomeloze inzet is het zowel NEO'25 als WSC van harte gegund.