Nieuws

Internos - NEO'25 2-3

Het zaterdag team van Internos bestaat voor een groot deel uit spelers die in het verleden  het eerste zondagteam bevolkten. Met afstand de jongste Internos speler is Wesley van Meel , 25 jaar en de oudste is Steve van Cauter met 38 jaar. Veel ervaring dus waar NEO’25 een jong en dus veel minder ervaren team tegenover zette. Het waren de jonkies van  NEO’25  die deze middag scorend het verschil maakten. Dit tot grote frustratie van Internos. Onder de lat bleek Kevin Akkermans, als vervanger van Arnold van Mersbergen, met enige zeer goede reddingen deze middag een betrouwbare sluitpost. De ziekenboeg bij NEO’25 blijft onveranderd vol.

De eerste helft ging behoorlijk gelijk op, het spel speelde zich voornamelijk op het middenveld en de helft van Internos af. Beide teams kregen kleine mogelijkheden maar kwamen niet tot scoren. Voor NEO’25 zag Nino van Leuveren een goed schot gestopt door Wesley van Meel en was Jordy Rosenbrand gevaarlijk bij een aanval over links. Internos stelde daar schoten van Tim Brands en Merijn Roenhorst tegenover. Het gevaarlijkste moment voor NEO’25 voor de rust kwam van Tim Brands die zijn schot van de lijn gehaald zag worden door de NEO’25 verdediging. In de blessuretijd van de eerste helft, psychologisch op het beste moment, werd Jordy Rosenbrand de ruimte in gestuurd en die gebruikte zijn lichaam goed, liet zich niet van de bal zetten en liet met zijn lage schuiver Wesley van Meel kansloos,0-1 op slag van rust. In de tweede helft ging Internos meteen in de achtervolging en dwong Kevin Akkermans tot één van zijn vele goede reddingen in deze wedstrijd. NEO’25 zocht meteen weer de aanval en in de tweede minuut na de hervatting kreeg Nino van Leuveren de bal op het middenveld, keek eens hoe de keeper van Internos opgesteld stond en besloot het van grote afstand maar eens te proberen en kon een hele fraaie treffer op zijn lijstje bijschrijven,0-2.Even later bleek dat de routine van Internos voldoende was om meteen terug te slaan. De NEO’25 verdediging werd dusdanig onder druk gezet dat Patrick van Drongelen weer voor de aansluiting kon zorgen, 1-2 in de acht en veertigste minuut. Hierna kreeg het publiek een wedstrijd te zien waarin beide partijen een aantal mogelijkheden kreeg om te scoren. Met nog een half uur te gaan begon Nicky van Gils aan een supersolo, net over de middenlijn op de linkerkant van het veld en die eindigde bij de rechter achterlijn. Zijn afgemeten terug gelegde bal werd door Timo Meijers tot doelpunt gepromoveerd,1-3.Daarna kreeg NEO’25  nog twee goede kansen om verder weg te lopen. Nicky van Gils en Jordy Rosenbrand zagen geen kans Internos definitief op een beslissende achterstand te zetten. In de periode die hierna volgde kreeg het jonge NEO’25 steeds meer moeite om de routine van Internos te beteugelen en moest toestaan dat Maikel Mol met zijn 2-3 Internos weer hoop gaf. Verdedigend gaf de NEO’25 nog wel wat kansjes weg maar had onder de lat Kevin Akkermans die niet wenste te capituleren bij schoten van o.a. Tim Brands. In de slotfase keurde scheidsrechter de Wild,die weinig fouten maakte,  nog wel twee doelpunten van Internos af, een maal wegens buitenspel en een maal wegens een aanvallende fout. Zo kwam er in de stand geen verandering.
Internos - NEO’25  2-3. Scheidsrechter S.de Wild.Scoreverloop:  45+2 Jordy Rosenbrand 0-1, 46 Nino van Leuveren 0-2,  47 Patrick van Drongelen 1-2, 63 Timo Meijers 1-3, 70 Patrick van Drongelen 2-3.
Voor NEO’25 speelde: K.Akkermans, M.van Oosterhout, G.Kerst (67  T.Tanghe), N.van Leuveren ( 85 Julian Vos), M.Faro,  K.Leijtens, T.Meijers, D.Uters( 45 van R.van Dongen), N.van Gils, J.Rosenbrand, M.van Dongen.